Denna Vecka...

Denna Vecka ska vi ha följande läxor:
1. Svenska, vi ska läsa 'Oliver Twist' och göra en massa uppgifter om boken.
2. Engelska, vi ska välja en valfri bok (!YES! I alredy have one hihi...) och läsa den till jul (piece of cake).
3. Fysik, ska läsa ett anntal sidor och sen ha prov.
4. KLF, ska skriva ett brev till min klassföreståndare...
Se Jag har knappt tid att blogga... Nä, drev bara Jag ska göra allt så bra jag bara kan. för tillfälet ligger jag här hemma i våran soffa och är sjuk. WOPPIE:(

The Call'The Call' är en låt som är skriven av Regina Spektor. Den är Med i 'The Chronicles of Narnia: Prince Caspian Soundtrack'. Den är helt underbar, och jag vill bara dela den med alla läsare bara för att den kan hjälpa på sina sätt. (!Jag äger den inte!). Den är T.EX. mysig att somna till när man är sjuk.

That's right...Idag åkte mamma och jag till Sickla. Vi handlade för 1400 kr (Farmor pengar, hon ger oss pengar varje skol start.)
Bild nr 1) är en Gul/Grön aktig skjorta från Vera Moda. Märke: ONLY (S). 199.95:- 30% of.
Bild nr 2) är en också en Gul/Grön/Grå aktig Skjorta från Vila. Still: Flint shirt, Verdent Army (S). 299,95:-.
Bild nr 3) är en stickad Cardigan Från Vera Moda (S), 179,95:-. Bältet, Choklad Brun från H&M (S), 49,50:-.
Bild nr 4) är en Stickad Väst från H&M ('M/L' 199.00:-), En Vit Skjorta H&M ('36' 99.00:-), Bälte H&M ('S' 49,50:-), Allt från H&M.
Bild nr 5) är en svart skin jacka från Vera Moda, med luva, Märke: ONLY (M). Arizona Pu Jacket E Caviar. 599,00:-.
The Jeans are old, skorna är från sko punkten, t-shirt is old.
I alla fall när vi gick runt i alla affärer och sånt så blev jag bara arg, för att Barn och Barnvagnar stod i vägen, sen så var det gammla gubbar och tanter som gick i så långsamt, säriöst jag går snabbare i slow motion än vad dem gjorde vanligt. Sen så var det en unge som skrek så att min huvudvärk kom tillbaks tusen gånger starkare. Jag kände mig lite dåligt för att jag handlade för så mycket men när min mamma sa att det var farmor som betalade så mådde jag bättre, fast jag hade fortfarande huvudvärk... WOPPIE. Men i slut ändan åkte jag hem med snygga kläder (säger hon som inte ens i närheten är mode intresserad. Oops!).

I Am Not A Robot - Marina And The DimondsAlla som har sett Lindex reklamen för Black Collection kommer att känna igen den här låten.

"Who Knows""Who knows" by; Natasha Bedingfield

Drutten


Min mamma brukar kalla mig skrutt eller skrutten (i don't mind it's just fun)och en gång sa hon att jag skulle söka efter drutten på google me jag har vägrat i ett år nu men jag gav upp, jag blev nyfiken. I allafall det här är vad jag hittade. Visst är hon SÖT det här är min nya bakrunds bild. She's adorable. Any who, Drutten kommer från en puppetshow som kallas för Drutten och Gena. Gena är föresten en krokodil. Min mamma sa att jag skulle söka det på youtube men jag hittade inga bra grejor men jag hittade "Linus på linjen" som är såååå rolig. Så ifall ni vill skratta lite så sök på youtube efter "Linus på linjen".

Dalton :PVi har två hundar men nu får ni bara se 1 hihi:D han låg i soffan där jag skulle ligga. jag kunde inte flytta på honom det ser så skönt ut. Och han är så SÖT!!! jag älskar min Dalton. Han är inte världens lydigaste hund men han är världens mysigaste. det är svårt att tro för att han har knappt någon päls men man han är mysig. Se bara på hur han ligger...

WOW!!!Jag har ingen aning om vart jag ska börja... Idag när jag var hemma från skolan (har feber) och en taljoxe flög in i mitt rum. Han/Hon flög först in i fönstret sen in i spegeln, sen gjorde han/hon det i fem minuter. sen så blev den stilla stående på fönstret. Jag öppnade fönstret på vid gavel och petade lite på fåglen do flög den ut Det här låter säkert konstigt... Men det var fortfarande COOLT!!

WOPPIE!!!

Idag var det den första  dqgen i skolan woppie! vi hade upprop i aulan i en timma sen gick vi till våra klassrum i två timmar typ sen var den dagen slut. nu har vi fått veta att imorgon (tisdag) ska vi ut någonstans, jag lyssnade inte precis. på torsdag ska vi gå Muskan runt. sen fick vi veta att det är skoldag på söndag. vi ska till kungsan WOOPIE!!! but on the bright side we do get monday of.

Nu ska jag gå och titta på HELL'S KITCHEN, det är bra att någonting är roligt.

Again...HEAVEN!!!I KNOW... I'm totaly upsest, but i still love it.

Like i said before Niko is a genius...

I did it again!

Igår bakade jag chokladrutor och det slutade med att det försvann så fort att jag inte ens kunde ta en bild. It was like a cow going through a pack of cayote's. Oh well that's life. i morgon börjar jag skolan woppie!! men som jag sa that's life. nu håller jag på att fixa iordning saker till's imorgon samtidigt tittar jag på hell's kitchen. hoppas alla läsare har en bra dag framför er jag vet att jag INTE har det ;D

...

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men jag har varit upptagen med att titta på Hell's kitchen på Youtube nu har jag sett på 2 sesonger och det var såååå värt att se, specielt om man vill skratta till några dumma kockar som bränner mat och varandra. aja nu vet ni värför jag inte har skrivit....:D

This is Heaven!!Niko is a genius!! Listen carfully to this cause if you haven't tasted heaven, well then you can at least see it, and in the end know how to make it too;D

Snart kommer dem...

Snart kommer dem alla bloggare. snart kommer jag publicera mina noveler. Det jag tycker är komplicerat med att vara halv American/Svensk är att novel å engelska är roman på svenska och roman på engelska är inte bara Novel (men den är vanligast) utan också roman. Novel på engelska är dock short story. Complicated?! Aja jag ska försöka skriva så snabbt jag bara kan. jag vill att det ska låta bra och ha en bra story...

On mercury again...Here's the deal. Yesterday after i watched the dounut movie i went to bed. And the entire night i dreamed the entire movie like a thousand times, and i made them myself and my family loved them so i made even more of them. And the weird thing is that i watched another movie how to make a creamy Chocolate cake 2-3 times and i did not have a single dream about it, And that's what i think is weird...
I NEED HELP!!!!!

HOW TO MAKE DONUTS!!!! I DO NOT OWN THIS VIDEO !!

Fergie - Big Girls Don't Cry (Personal)


ENTLIGEN KLAR!!!Nu är jag klar med städningen. Det är ju lite värt det i slutet, men det är jobbigt. Som ni vet, är föräldrar väldigt jobbiga så man vill ju stänga in sig på rummet. Jag brukar låsa för att mina syskon har en tendens att komma in utan att knacka eller vänta på ett svar, mina syskon har kommit in när jag byter om, inte så himla trevligt. Angående Tv:n man bara kan spela kasset på (men jag försöker med mer TV saker, det är svårt att fixa i smyg). Nu är mina kläder på plats och min Pappa kan börja tänka på fler saker att klaga på. Det kommer inte ta så lång tid dock så jag får njuta av det här på bästa möjliga sätt. HMM… Några tips?!


PALLAR INTE!!!!!Jag pallar inte städa men ni ser ju hur mitt rum ser ut så med andra ord jag måste, och det är bara halva rummet, don't even get me started on the other half. Pappa har klagat, och klagat, och klagat hela sommaren, för det har det ut så här enda sens vi kom hem från Grekland, och det var ju den 9 juli och nu är det vad då den 13 augusti?! Så ni ser det har hållit på ganska länge… Oh well gotta go and clean my room WOOPIE!!


Cheese cake!!Cheese cake… Det här var länge sedan. Jag kommer inte exakt ihåg vilket datum jag bakade den här, men jag kommer ihåg att min syster Hannah, som inte är så förtjust av Cheese cake, stönade till när hon smakade den… och det är ju bra eller hur?! Jag tyckte den var GRYMT GOD: men det var ju första gången jag smakade Cheese cake så det gills ju igentligen inte (för jag tror professionella bagare, gör godare). Men det var samma situation med vaniljpannacottan ; 1) det var första gången jag gjorde den, 2)första gången jag smakade pannacotta, och 3) Förlåt, men den var bara GUDOMLIG. Oh well see’ya…


YES!!!!!!!!!Den här sockrekakan är SÅÅÅÅ lyckad... Jag fick tråkigt så jag bakade... igen. Iallafall den blev så bra. ifall ni vill ha receptet så komentera och lämna eran/din email adress så jag kan skicka den till er/dig.

REA...

REA... Idag åkte jag och mamma till sickla för att köpa inneskor och en väska (AKA skol saker). Skorna var tortyr.
 När jag känner mig nere så gillar jag att behandla mig själv, kläder krymper i tvätten (när din bror tvättar), ibland så finns det inte mat i kylen, men skor passar alltid.
 Iallafall, Jag hittade några stövlar med klack, och några utan, sen drar min mamma fram några ganska skor, och jag skulle köpa inneskor också. Aja jag valde dem utan klack.

Det coola med den här REA:n var att när jag skulle hitta väskan.
 Det var en blå Björn Borg väska som skulle normalt skulle kosta runt 800kr, kostade 200 SPÄNN!! DE E BILLIGT!!!!
Gå till väsk affären (Bredvid Kicks och MEXX, och mitt i mot expresso house typ) i sickla galleria om ni vill ha märkes väskor för billigt pris.


Vinnar låten...Hurricane

Den här låten ger mig alltid en kämpar glöd... man blir pepad... REGÄLT pepad.

Skriven av; Faker... ett Australiskt rockband.

Pump it, By; Black Eyed PeasVem här tycker inte om Black Eyed Peas?!

Ifall det är någon som hatar dem så bryr jag mig inte för det kommer inte ändra mig... För jag tycker dem är gryma...


Känner du igen dig?

"Om man byter ut ditt ansikte, hår och bröst mot mina skulle jag döda för din kropp".
Känner du igen dig?
Om Det är...

...Ja; så vet jag hur det känns. Det är som att någon sticker in kniven i ryggen och vrider om!!

...Nej; så ska ni veta att det sårar dem som får höra det.

Om någon har sagt något liknande så sluta upp med det där. Bara för att du mår dåligt betyder det inte att alla andra i din omgivning behöver må som skit. Saker gör faktiskt ont.

Om du känner någon som säger sånt, säg till på skarpen att hon/han ska hålla tyst. för jag är 100% säker att du vet att det är fel att låta sånt sprida sig...

Det här citatet har sårat mig djupt, inte för att en kompis sa det, för att en nära vän sa det...

17 årText och musik av: Veronica Maggio...

Dagen efter...

Hej igen! nu är det bara några timmar sen jag skrev om en lyckad middag. Jag fortsatte min städning efter min frukost. Det finns fortfarande massa tårta kvar, men allt det andra försvann igår.
Iallafall medans jag städar så kommer min pappa och fixar frukost. Han total ignorerar mig. Jag är 14 år och dagdrömmer om att flyta. Men det betyder inte att dem ska behandla mig som 21 åringen som ska skaffa ett liv och flytta hemifrån så fort som möjligt. Min bror är 21 år och bor hemma. Och dem behandlar honom som om han skulle vara mig... fast yngre. Jag är bara trött på det. Och dem flesta tonårigar behöver sina föräldrar, mest deras Pappor i den här åldern men det känns inte som det. Jag vill bara komma här ifrån... Långt ifrån."Jag minns det än idag
en vattenfestival
minns att ingen ville åka hem
jag skulle utomlands
jag bytte efternamn
och jag blev en av dom som aldrig kommit hem"
Text från Veronica Maggio's "17 år".

Lyckad Middag...

Hej alla läsare! Nu är Kl. mycket. Jag vaknade Kl. 8.00 och snoozade i en halvtimme, gick upp och tog en dusch. Sen runt Kl. 11.00 tiden stack Jag, min mamma och min syster Joy till Maxi för att handla till den stora middagen.
Det tog två timmar att Åka dit och hem, sen så dukade jag bordet i vardagsrummet som to ungefär en timme (DET VAR TUNGT!!) Sen skulle jag börja med min 1:a överasknings efterrätt som var VANILJPANACOTTA, men upptäckte att jag köpte för lite vispgrädde. Det slutade med att jag bröt ihop. Jag var trött och ville inte att det skulle sluta som en katastrof. Seriöst jag hade hela neagarafallet rinande från mina ögon. Men det slutade bra, mamma åkte och köpte mer grädde, och jag gjorde små detaljer till dukningen.
Sen efter jag hade gjort lite mer än halva receptet skulle grädd blandningen (som skulle stå på spisen och röras om tills den första bubblan syntes) svalna i 10 min. Så jag började på den 2:a överaskningen som var en CHOCKLADAKTIG TÅRTA. Jag fixade den men under all stress kom jag på att ugnen skulle sättas på 175 grader.
Aja, jag fortsatte på panakottan receptet, hälde ner grädden i 7 små plast skålar, och ställde in dem i kylen som skulle stå där i 3 HELA TIMMAR.
Jag stälde in tårtan i ugnen och fixade jordgubbarna och de 3 olika chockladerna. Jag tog ut tårtan ur ugnen när den var klar och lät den svalna. Jag tog fram frostingen och börgade bre på. jag skar först tårtan i halvaoch bred på vaniljfrosting la på andra halvan. Jag bred sen på chockladfrosting på toppen.
Sen smälte jag 200g mjölkchocklad som jag sen kom på att jag inte behövde men den var god att äta (när den var stelnad).
Sen smälte jag 200g mörkchocklad och doppade jag hälften av jordgubbarna och la dem på en bricka.
Sen gjorde jag samma sak med 200g vitchocklad men istället för att spara den mörka chokladen i frysen hälde jag på det sista på min choklad tårta.
Sen la jag jordgubbarna varanan mörk och varanan vit på kanten av tårtans talriken.
Sen tog jag det sista av vaniljfrostingen, la det i en spritz påse och gjorde små X-tra detaljer på tårtan.

Nu var Panacottorna klara. jag la några av de frysta bären i en mixer med 1/2 dl socker och mixa till en sås. Jag skulle lägga pannacottorna på små talrikar men så klart vägrar dem lossna. så jag lägger tre av 7 i varmt vatten. Jag glömmer så klart bort dem och dem har smält. Ja blev hysterisk. Jag blev så arg att när jag stält dem i frysen (så att dem ska svalna snabbare) så slår jag till ena luckan så att det blir en STOR spricka. men jag tar tre djupa ande tag och börjar med huvudrätten.
Huvudrätten bestod av potatisgratäng och kastler. Inga problem där utom att när jag skulla skära kastlerna i 0.5 cm tjocka strimlor och slutade med att jag skar mitt vänstra pekfinger.
sen såg jag att hela familjen var 5 min sena och jag hade inte ens börjat hacka saladen till förätten.
men jag ropade ner dem satten på musik och stressade med saladen men det lönade sig.

Jag serverade allt i ordning men när dem fick sina varma chocklad för att dricka, och deras panacottor och dem var mätta blev jag lite besviken. Dem såg det och frågade ifall det var något mer sen visade jag tårtan. Seriöst deras ögon var störe än golfbollar.
Men det var en lyckad middag. Alla tyckte det var jätte gott.

Jag var inne i vardags rummet 1 tim. sen var jag i köket 8,5 timmar med andra ord jag har inte sutit ner i mer än 9 timmar.
Alla samlades Kl. 18.50
Middag serverades KL. 19.00
Alla gick från bordet Kl. 20.55
Aja det var ju i alla fall en lyckad middag.
//BON APETITE!!

Snart...

Jag är i Gävle just nu. Hälsar på min systers pojkvän. Hon och jag var på stan idag. Jag fick prata av mig och det var skönt. men vi hade kul också don't get me wrong. men jag behvde bara prata.
men anledningen att det här inläget heter snart är för att på lördag den 7 augusti Kl 19:00, ska jag laga middag till min familj. min familj består av; Pappa, Mamma; Min bror Philip, Min stora syster Hannah, Hennes fästman Samuel, Min andra syster Joy, oh Jag så klart.
Jag ska servera det klassiska; Förätt, Huvudrätt och Efterrätt, jag kommer inte nämna detaljer än eftersom min familj kan läsa, och efterrätten är en överaskning. Ni får veta mer detaljer på lördag eller söndag.

RSS 2.0