Äpple- och kanel muffins
[6 stora eller 10 små muffins]
1.Vispa smör och socker mjukt och pösigt med en elvisp.
2.Tillsätt äggen ett i taget.
3.Blanda i mjölken och de torra ingredienserna medans du blandar (och seperat).
4.Fyll formarna till hälften, med smeten.
5.Tryck ner äpel klyftorna till hälften, ifall man inte vill ha äpple i alla så kan man alltid ha Andersson's special på (förkaras sen).
6.Strö på kanel över muffisarna (dem med äpple i).
7.Grädda dem sedan i 25-30 minuter.
8.Ta ut dem och låt dem svalna i 5 min. så att man inte bränner sig i hela munnen.
Andersson's special:
[Till 8 muffins]
Ingredienser står på bilden...
1.Smält smöret i en stor kastrull.
2.blanda i havregrynet och sockret.
3.Tillsätt sedan kanel...
4.klicka på muffisarna innan dem "åker" in i ugnen.
Kommentarer
Trackback