Kladd kaka:D


1.Sätt ugnenpå 150 grader.
2.Smält smöret på svag värme.
3.Pensla formen med lite av den smälta smöret. ströbröda formen (TPIS! använd kakao inte ströbröd)
4.Häll ner ingredienserna och smöret i en bunke och blanda.
5.Häll smeten i bakformen och ställ in den i ugnen i 35 min.
6.Ta ut kakan ur ugnen. Låt den svalna, sen ta av formen. Lossa kanterna med en bords kniv.

PS. flera små tips... När ni har blandat ingredienserna häll i lite chockladsås så att det blir X-TRA kladdigt.
Innan ni sätter in kakan i ugnenhäll ännu mer choklad på kakan men blanda inte runt den utan låt den ligga.
När ni har gjort Nr.6 så kommer ni att se på kakan att chokladsåsen har lämnat ett spår efter sig. Häll ännu     mer chokladsås på spåret... sen skakar ni lite florsocker med en sil på kanten av kakan MUMS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0